Rólunk

Yamato

Rólunk

RÓLAD SZÓL

Éttermünkben különleges utazás részese lehetsz. Az itt tapasztalt ízekkel elkalauzolunk Ázsia legcsodásabb vidékeire. Fúziós konyhánk különlegességei elrepítenek a japán és koreai gasztronómia világába.Nálunk próbálhatod ki először a Table grillt. Két lehetőség közül választhatsz. Japán yakiniku vagy Korean BBQ. Hallottál már ezekről a kifejezésekről?

 

TABLE

GRILL

A Table Grill egy olyan speciális asztalba épített grillező, ahol saját magadnak sütheted meg a kiválasztott hússzeleteket. Nem csak kényelmes, de füstmentes is. A készülék füstelszívóval működik együtt, így anélkül készítheted el frissen grillezett vacsorád, hogy a füst kellemetlen aromája átjárná ruháidat.

 

Japán

Yakiniku

A Yakiniku nem más, mint fűszer nélküli natúr húsok, halak és válogatott zöldségek frissen grillezve, melyeket különleges öntetekkel és mártásokkal ízesíthetsz.

 

 

Korean

BBQ

Koreai  BBQ rendelèse esetèn a húsokat előre pácoltan tálaljuk, itt az erőteljesebb, pikánsabb ízvilág kedvelői válogathatnak kedvükre a különleges fűszerezésű húsok közül. A szintén frissen grillezett falatokat salátalevélbe burkolhatod és körettel fogyaszthatod.

 

A  Yamatoban vacsorád maximálisan a Te ízlésedre szabottan kerül a tányérodra.

 

Videóink

Média megjelenéseink