Yakiniku

Yakiniku

RÓLAD SZÓL

Napi menü szolgáltatásunk minden hétköznap nap 11:30-tól 16:30-ig vehető igénybe!

 

YAKINIKU

A, Húsos válogatás

B, Halas válogatás

C, Vegyes válogatás




A menü tartalmaz 1 adag rizst, 2 féle öntetet, 2 féle pancha-t (csírasaláta és kimchi), illetve egy választható levest (miso leves vagy thai curry csirkével).

CSAK 2.980,- Ft-ért!

 

 

 

A Yamatoban ételed maximálisan a Te ízlésedre szabottan kerül a tányérodra.

 

Videóink

nyito_nd73572

Best of Budapest

A világhírű Yamato együttes tagjai ismét Budapestre érkeztek, hogy fergeteges műsorral kápráztassák el a közönséget. Színpadra lépés előtt ellátogattak a város legautentikusabb Japán éttermébe, a Yamatoba.

image1-1024x683

Funzine

Bár Budapest és Tokió között kilencezer kilométeres távolság feszül, a Japán kultúrában több órás fárasztó repülőút nélkül is könnyedén megmerítkezhetünk, és még el sem kell raboltatnunk magunkat a Yakuzával. Csak annyit kell tenni, hogy elolvassátok a válogatásunkat, és végiglátogatjátok a benne szereplő helyeket. Konicsiva!

unspecified3-1024x683

Funzine

Last weekend, the world-renowned drummers of Japan visited the Hungarian capital. Before going on stage at the Budapest Congress Center, they popped into one of the most traditional Japanese restaurants of the city, bearing the same name as the ensemble.

yamatophoto-s2_resize

Gasztronóta

Több, mint 10 éve annak, hogy először láttam a Yamato együttest. Akkor még óriási esemény volt, hogy egy ilyen csapat, vagy mint a STOMP hazánkban is tiszteletét teszi. Szerencsére az idők változnak, és szinte évenként jönnek már hozzánk a japán dobosok.

kultography

KULTOGRAPHY

Az ázsiai konyha, bár Budapesten is sokáig egyet jelentett a kínai és thai gyorsbüfék kínálatával, mára kétségtelenül bevette a várost és a magyar gasztrománok szívét a maga fűszeres-ízes-színes kavalkádjával.

csakmert_szeretem

CSAK, MERT SZERETEM…

Már a Jókai utcáról betekintve lenyűgöző látvány tárul elénk. Aztán belépünk és a mosolygós, segítőkész személyzet egyből a megmentésünkre igyekszik.

varosom

VAROSOM.HU

Ha valami igazán szerethetőt kellene kiemelni az utóbbi pár év budapesti változásai közül, akkor vitán felül az első helyért tolongana a gasztronómiában javában zajló minőségi arculatváltás.

media_kiskep

GASTRO MOMENTS

Az ázsiai konyha szerelmesei minden bizonnyal örülnek a Wasabi lánc tavaly novemberben debütáló új tagjának, a Yamato Étteremnek, amely a budapesti éttermek világában egyedülálló újdonsággal rukkolt elő!

szeretlek_mo

SZERETLEK MAGYARORSZÁG

Igazán csak akkor esett le az állunk, amikor a kezünkbe adták az étlap címszóval ellátott tabletet, amelybe a teljes választék – közel 200 étel, illetve ital – volt betáplálva.

funzine

Funzine magazin

A Yamato a Wasabi birodalom legújabb üdvöskéje: a több étteremmel is rendelkező lánc tíz év után most nyitott meg először egy új helyet, méghozzá nem is akármilyet!

welovebudapest

We love budapest

A “süsd magad” rendszerről érdemes tudni: a koreaiak ezt előre pácolt húsokkal, ajapánok teljesen natúr dolgokkal csinálják; a húsokhoz különböző szószok, rizs éskimchi is érkezik; a megsütött dolgokat szeretik mártogatni, majd rizzsel salátalevélbe csomagolni.